رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس در مجلس در دیدار با معاون رییس مجلس بلاروس بر گسترش دوستی پارلمانی جهت حل مشکلات و گسترش روابط دوجانبه تاکید کرد.

تاکید بر گسترش روابط جهت حل مشکلات و گسترش همکاری‌های پارلمانی

علی اصغر باقرزاده در گفت و گو با خبرنگار اعزامی خانه ملت به استانبول؛ در خصوص دیدار با وادیم ایپاتوف معاون رییس مجلس بلاروس در حاشیه یکصد و پنجاه و دومین اتحادیه جهانی بین‌المجالس(IPU) گفت:ما آمادگی داریم از ظرفیت مجلس و گروه دوستی پارلمانی جهت حل مشکلات و گسترش روابط دوجانبه استفاده کنیم. 

رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در این نشست، به جنایات آمریکا و رژیم صهیونسیتی در قبال مردم ایران اشاره شد و از سکوت مجامع بین المللی در قبال جنایات آنها انتقاد صورت گرفت.

وی افزود: همچنین معاون رییس مجلس بلاروس نیز در این نشست تاکید داشت که ایران برای آنها یک شریک مهم و راهبردی در همکاری‌های منطقه ای است، بویژه که ایران و بلاروس در موضوعات بین المللی دارای مواضع یکسانی دارند.

باقرزاده تاکید کرد: تماس‌ها و دیدارها در سطوح عالی برای ما اهمیت زیادی دارد و به دنبال توسعه بیش از پیش روابط بین پارلمان‌های ایران و بلاروس هستیم./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار